Tuula Kallioniemi: Eläköön Reuhurinne!

Osta kirja itsellesi

Reuhurinteen alakoulua uhkaa lakkautus. Vanha koulurakennus aiotaan purkaa ja oppilaat siirtää isompaan kouluun. Kuntapäättäjän näkökulmasta juttu on helppo, sillä Reuhurinteen koulussa on vain yhden luokallisen verran oppilaita, kaikki alakoululaiset siivosti yhdessä paketissa. Helppohan tuollainen yksikkö on napsaista!

Reuhurinteen väki ei kuitenkaan suhtaudu lakkautuspäätökseen riemulla, vaan alkaa protestoida parhaan kykynsä mukaan. Koulun väki alkaa järjestää mielenosoitusta Reuhurinteen puolesta.

Kirjan kohderyhmä on vähän epämääräinen. Kokonsa ja tekstinsä puolesta kirja on hyvinkin helppolukuinen ja sopii pienemmillekin lukijoille, mutta kun Reuhurinteen koulussa on myös kuudesluokkalaisia, aihepiirin osalta sivutaan treffejä ja tykkäämisiä ja Facebookissa olemista. Ei siis ihan ekaluokkalaisten juttuja kaikin osin. Alakoululaisille kuitenkin ja myös heikommille lukijoille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...