Mika Hentunen: Elossa Washingtonissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos YLE:n Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja kirjoittaa dekkarin, niin kyllä tulee kuumaa kamaa. Mika Hentunen tietää mistä kirjoittaa. Niin nytkin.

Kaikki sekoittuu kivasti keskenään ja tulee upea soppa, kun suomalainen NHL-tulokas Pepe Hukkanen joutuu kesken kaiken tilanteeseen, joka vaatii apuja. Sitten mukaan korealaista ja venäläistä, ripaus yhdysvaltalaista ja mausteeksi vielä muutakin, niin kyllä on hyvä keitos.

Rocky Lee on korealainen freelance-agentti ja kiva yllätys, sillä hänellä onkin suomalainen tyttöystävä. Rocky Lee onkin kirjan mielenkiintoisin hahmo. Hän on tullut Yhdysvaltoihin etsimään isäänsä. Joutuu vaan sitten jotenkin ihan päätähuimaaviin juttuihin mukaan, vaikka ei haluaisi, koska on tavallaan “lomalla”.

Kansainvälisyys on kirjan teema, koska kiristäjäliigassa on tyyppejä Venäjältä ja ties mistä. Välillä jopa oikein pelotti ja inhotti, millaisia tyyppejä voi olla. Tilanteet kehittyvät välillä melkoisiin mittoihin, joten voin sanoa, että ei ollut helpot oltavat lukijallakaan.

Löytyykö Rocky Leen isä ja selviävätkö kaikki hengissä? Siinäpä pähkinä purtavaksi, joka selviää, kun lukee tämän kirjan – jos on kanttia.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...