Atpo ja Pasa: Eniten vituttaa parisuhde

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tätä kirjaa lukiessa voi vaan ihmetellä, mistä kaikki vitutus parisuhteessa tulee. Järkyttävä määrä aiheita, joista saada vitutuksen aihetta ja vain parisuhteen kannalta. Kirja on jaettu vieläpä osioihin, kuin olisi teatterissa, kaikkine puoliaikoineen ja jälkinäytöksineen. Se tarjoillaan lukijalle pieninä palasina. Helppolukuinen kirja ei vaadi paljon lukijalta.

Parisuhdehan alkaa siitä, kun sitä ensin ollaan sinkkuina ja sitten sitä vaan ajaudutaan tai halutaan väen väkisin suhteeseen. Miten se heruttaakin vitutuksen aiheita, etenkin kaikki yhteenmuuttaminen ja naimisiinmeno. Silloin alkaa se loputon vastamäki. Lohdutuksena on se, että kaikki päättyy aikanaan – onneksi.

Kirja on kevyttä ja hauskaa(?) huumoria niille, jotka sitä ymmärtävät. En ehkä antaisi sitä lahjaksi hääparille, mutta ihan kelle tahansa muulle, oli parisuhteessa tai ei. Verbaalitykitystä koko paketti!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...