Atpo ja Pasa: Eniten vituttaa parisuhde

Osta kirja itsellesi

Tätä kirjaa lukiessa voi vaan ihmetellä, mistä kaikki vitutus parisuhteessa tulee. Järkyttävä määrä aiheita, joista saada vitutuksen aihetta ja vain parisuhteen kannalta. Kirja on jaettu vieläpä osioihin, kuin olisi teatterissa, kaikkine puoliaikoineen ja jälkinäytöksineen. Se tarjoillaan lukijalle pieninä palasina. Helppolukuinen kirja ei vaadi paljon lukijalta.

Parisuhdehan alkaa siitä, kun sitä ensin ollaan sinkkuina ja sitten sitä vaan ajaudutaan tai halutaan väen väkisin suhteeseen. Miten se heruttaakin vitutuksen aiheita, etenkin kaikki yhteenmuuttaminen ja naimisiinmeno.  Silloin alkaa se loputon vastamäki. Lohdutuksena on se, että kaikki päättyy aikanaan – onneksi.

Kirja on kevyttä ja hauskaa(?) huumoria niille, jotka sitä ymmärtävät.  En ehkä antaisi sitä lahjaksi hääparille, mutta ihan kelle tahansa muulle, oli parisuhteessa tai ei. Verbaalitykitystä koko paketti!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.