Atpo ja Pasa: Suuri suomalainen ihmiskirja

Suuri suomalainen ihmiskirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suuri suomalainen ihmiskirja kertoo ihmistyypeistä, joita on mahdutettu tähän opukseen 101. Jokaisesta tyypistä on niin hersyvä kuvaus, että kyllä panee naurattamaan, sillä heti napsahtaa mieleen joku, joka lähes täyttää kriteerit. Joka tyypistä on aivan loistava piirroskuva – kiitos Mikko Lahikaisen.

Kuvauksessa kerrotaan muun muassa ulkonäkö, lajikäyttäytyminen ja levinneisyys, kuin lukisi vaikkapa lintukirjaa. Kirjaa on helppo lukea, sillä yksi tyyppi on mahdutettu aina yhdelle aukeamalle, joista toisella sivulla on hauska kuva, joka kertoo toisinaan enemmän kuin itse teksti.

Kirjaa lukee hekotellen, kunnes osuu sellainen aukeama kohdalle, joka kertoo Sinusta! Niin, kyllä tässä kirjassa on käsitelty niin hyvin kaikki tyypit, ettei kukaan ole jäänyt huomioimatta. Hymy meinaa hyytyä siihen paikkaan, että ei, en minä ole tuollainen, kunnes alkaa taas nauru voittaa; huumoriahan tämä.

Suosittelen kirjaa kaikille, joilla huumori kestää – myös sen, että se kohdistuu itseensä!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...