Jessica Gibson ja Ginger Swift: Ensimmäiset sanat : Hauvat ja Kisut

Ensimmäiset sanat: Hauvat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ensimmäiset sanat : Hauvat ja Ensimmäiset sanat : Kisut ovat ihastuttavia kirjoja yksivuotiaille. Niiden paksut sivut ovat helppoja kokemattoman kääntää ja joka sivulta löytyy paksupahvinen luukku. Luukut on käytetty täysin hyödyksi, sillä joka luukun alta ja sisäkannesta löytyy lisää huomioitavaa, yleensä koiranpentu tai kissa tekemässä jotain hauskaa.

Värikkäät kuvat ovat katseenvangitsijoita ja eläimet ovat hauskoja. Kirjassa ei ole sen kummempaa juonta, kunhan satunnaisia huomioita koirista tai kissoista.

Ensimmäiset sanat : Kisut

Aikuisen lukijan näkökulmasta kirjasta on vaikea löytää sanottavaa. Se on suuri sääli, sillä minusta kirjat ovat molemmat tosi mahtavia. Meidän pieni lukija ei ole ollut mistään kirjasta näin innostunut. Kumpaakin kirjaa on luettu joka päivä yhdessä ja yksin.

Monet aikuiset miettivät, miten lapset löytävät lukemisen kaikkien helpompien medioiden joukosta. Nämä kirjat ovat helpottaneet sitä huolta paljon.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...