Jessica Gibson ja Ginger Swift: Ensimmäiset sanat : Hauvat ja Kisut

Ensimmäiset sanat: Hauvat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ensimmäiset sanat : Hauvat ja Ensimmäiset sanat : Kisut ovat ihastuttavia kirjoja yksivuotiaille. Niiden paksut sivut ovat helppoja kokemattoman kääntää ja joka sivulta löytyy paksupahvinen luukku. Luukut on käytetty täysin hyödyksi, sillä joka luukun alta ja sisäkannesta löytyy lisää huomioitavaa, yleensä koiranpentu tai kissa tekemässä jotain hauskaa.

Värikkäät kuvat ovat katseenvangitsijoita ja eläimet ovat hauskoja. Kirjassa ei ole sen kummempaa juonta, kunhan satunnaisia huomioita koirista tai kissoista.

Ensimmäiset sanat : Kisut

Aikuisen lukijan näkökulmasta kirjasta on vaikea löytää sanottavaa. Se on suuri sääli, sillä minusta kirjat ovat molemmat tosi mahtavia. Meidän pieni lukija ei ole ollut mistään kirjasta näin innostunut. Kumpaakin kirjaa on luettu joka päivä yhdessä ja yksin.

Monet aikuiset miettivät, miten lapset löytävät lukemisen kaikkien helpompien medioiden joukosta. Nämä kirjat ovat helpottaneet sitä huolta paljon.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...