Al Smith: EyePhone

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yhä useammalla on taskussaan älypuhelin, jossa on hyvä kamera. Esimerkiksi uusissa iPhoneissa on jo varsin käyttökelpoinen kamera. Toki sillä on rajoituksensa ja teknisesti hyvälaatuisten kuvien ottaminen vaatii runsaasti valoa ja hyvät olosuhteet. Aina tekninen laatu ei kuitenkaan ratkaise – paras kamerahan on se, joka on mukana.

EyePhone antaa vinkkejä kuvaamiseen, kuvien muokkaamiseen ja jakamiseen. Kirja on melko pinnallinen, eikä käsittele aiheitaan erityisen syvällisesti. Jonkin verran tulee ihan konkreettisia vinkkejä, mutta pääpaino on inspiraatiossa ja innoituksessa – kirja kannustaa tarttumaan puhelimeen ja kuvaamaan, niin tekstin kuin näyttävien kuvien avulla.

Oikein mukava pikku teos, tämä. Sivuja on vain 45 ja joka sivusta yli puolet on kuvaa, joten tämän lukee aika nopeasti, mutta eipä kirja kovin kalliskaan ole. Kokenut kuvaaja ei tästä hirveästi hyödy, mutta jos on vaikkapa juuri hankkinut iPhonen ja kuvaaminen kiinnostaa, kirjasta saa varmasti innoitusta ja hyötyä.

Kirjaa voi ostaa PDF-muodossa Craft & Visionin verkkokaupasta. Hinta on edullinen, eikä tiedostossa ole mitään kopiosuojauksia. Tällaista julkaisutoimintaa on ilo kannattaa.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 868 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...