Kenneth Lehtinen: Kuvaa asenteella! : Vauhtia ja fiilistä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Docendon valikoimissa riittää valokuvauskirjoja, Kuvaa asenteella! on taas uusi tarjokas joukkoon. Tämä erottuu joukosta asenteellaan. Kirja on suunnattu selkeästi nuoremmalle yleisölle, vinkkipuolelta löytyy muun muassa ohjeistusta keikka-, laskettelu- ja bilekuvien ottamiseen. Kuvaajia on monenlaisia ja tämä kirja tavoittaa varmasti sellaista yleisöä, jota toisenlaiset oppaat eivät tavoita.

Sisältö on kohdallaan. Kirja on melko pieni ja tiivis paketti, mutta tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa harrastelijakuvaajalle, joka ei ole vielä suuremmin perehtynyt valokuvaamisen maailmaan. Kirja sopiikin erinomaisesti valokuvauksesta kiinnostuneelle nuorelle viemään vähän syvemmälle valokuvausharrastukseen.

Kirjassa on paljon kuvia ja hyödyllisesti myös niitä vähän vähemmän onnistuneita. Monia asioita käsitellään vähän pintapuolisesti, mutta lukijaa johdatetaan hakemaan lisätietoa aiheista. Hyvä ratkaisu on myös jemmata teoriaosuus kirjan loppuun, joten kärsimätön lukija pääsee suoraan asiaan.

Kuvaa asenteella! on hyvä kirja, joka sopii erityisesti nuoren valokuvaajan ensimmäiseksi opaskirjaksi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...