Kenneth Lehtinen: Kuvaa asenteella! : Vauhtia ja fiilistä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Docendon valikoimissa riittää valokuvauskirjoja, Kuvaa asenteella! on taas uusi tarjokas joukkoon. Tämä erottuu joukosta asenteellaan. Kirja on suunnattu selkeästi nuoremmalle yleisölle, vinkkipuolelta löytyy muun muassa ohjeistusta keikka-, laskettelu- ja bilekuvien ottamiseen. Kuvaajia on monenlaisia ja tämä kirja tavoittaa varmasti sellaista yleisöä, jota toisenlaiset oppaat eivät tavoita.

Sisältö on kohdallaan. Kirja on melko pieni ja tiivis paketti, mutta tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa harrastelijakuvaajalle, joka ei ole vielä suuremmin perehtynyt valokuvaamisen maailmaan. Kirja sopiikin erinomaisesti valokuvauksesta kiinnostuneelle nuorelle viemään vähän syvemmälle valokuvausharrastukseen.

Kirjassa on paljon kuvia ja hyödyllisesti myös niitä vähän vähemmän onnistuneita. Monia asioita käsitellään vähän pintapuolisesti, mutta lukijaa johdatetaan hakemaan lisätietoa aiheista. Hyvä ratkaisu on myös jemmata teoriaosuus kirjan loppuun, joten kärsimätön lukija pääsee suoraan asiaan.

Kuvaa asenteella! on hyvä kirja, joka sopii erityisesti nuoren valokuvaajan ensimmäiseksi opaskirjaksi.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...