Pekka Punkari: Digikamerakoulu : ota vaikuttavia valokuvia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pekka Punkari on aikaisemmin kirjoittanut Digifotokoulun ja Digijärkkärikoulun. Nyt on vuorossa Digikamerakoulu, joka lupaa olla selkeä ja havainnollinen kuvausopas. No, onhan näitä kirjoja syytä päivittää, kun tekniikka kehittyy, ja Digijärkkärikoulustakin on pari vuotta.

Digikamerakoulu on pakattu yksiin kansiin toisin kuin kaksiosainen Digijärkkärikoulu. Ihan hyvä niin, nyt kirja on sopivan tiivis paketti opiskeltavaksi. Kirja on suunnattu alkeistason kuvaajille ja se vääntää rautalankaa valokuvaamisen perusteista ihan kiitettävän selkeästi. Tästä kirjasta on varmasti paljon iloa siinä vaiheessa, kun on hankkinut järjestelmäkameran eikä oikein tiedä, mitä sillä sitten pitäisi tehdä.

Kirjan taitto on vähän levoton, mutta kuvia on paljon ja ne osoittavat mukavasti sen, ettei aina tarvitse järkkäriä: kompaktikamerallakin saa oikein näppäriä otoksia, kun tietää mitä tekee. Kirja käsittelee reippaalla vauhdilla erilaisia kuvaustilanteita ja kameran käyttötarkoituksia ja vaikka asioiden käsittely jääkin vähän pinnalliseksi, se ei haittaa. Tämän kirjan luettuaan on saanut hyvät perustiedot kameran käytöstä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 304 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...