Olli Rinne: Järkkärikuvaajan käsikirja

Osta kirja itsellesi

Jälleen yksi kameraopas. Järkkärikuvaajan käsikirja perustuu aikaisempaan Digijärkkäri – Käyttäjän käsikirja -teokseen vuodelta 2008. Uusittu kirja on mukavan kompakti opas järjestelmäkameroiden maailmaan. Kirjan kohderyhmää ovat uudet järjestelmäkameran omistajat, jotka haluavat oppia paremmiksi kuvaajiksi. Se sopii myös niille, jotka vasta pohtivat järkkärin hankkimista.

Kirja käsittelee mukavan tiiviisti kaikki kuvaamisen peruskuviot. Kuvausopastus alkaa perusteista, täysautomatiikalla kuvaamisesta ja etenee sitten yksityiskohtaisempiin ohjeisiin ja neuvoo, miten automatiikasta siirrytään eteenpäin hallitumpaan kuvaamiseen. Ohjeet ovat selkeitä ja lukujen lopussa on harjoitustehtäviä, joita tekemällä opittua saa sisäistettyä vielä lisää.

Lopussa päästään vielä pikaisesti videokuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn. Järkkärikuvaajan käsikirja on oivallinen ensimmäinen opas niille, jotka haluavat oppia paremmiksi kuvaajiksi ja hyvä korvike kameran omalle käyttöoppaalle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.