Olli Rinne: Järkkärikuvaajan käsikirja

Järkkärikuvaajan käsikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jälleen yksi kameraopas. Järkkärikuvaajan käsikirja perustuu aikaisempaan Digijärkkäri – Käyttäjän käsikirja -teokseen vuodelta 2008. Uusittu kirja on mukavan kompakti opas järjestelmäkameroiden maailmaan. Kirjan kohderyhmää ovat uudet järjestelmäkameran omistajat, jotka haluavat oppia paremmiksi kuvaajiksi. Se sopii myös niille, jotka vasta pohtivat järkkärin hankkimista.

Kirja käsittelee mukavan tiiviisti kaikki kuvaamisen peruskuviot. Kuvausopastus alkaa perusteista, täysautomatiikalla kuvaamisesta ja etenee sitten yksityiskohtaisempiin ohjeisiin ja neuvoo, miten automatiikasta siirrytään eteenpäin hallitumpaan kuvaamiseen. Ohjeet ovat selkeitä ja lukujen lopussa on harjoitustehtäviä, joita tekemällä opittua saa sisäistettyä vielä lisää.

Lopussa päästään vielä pikaisesti videokuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn. Järkkärikuvaajan käsikirja on oivallinen ensimmäinen opas niille, jotka haluavat oppia paremmiksi kuvaajiksi ja hyvä korvike kameran omalle käyttöoppaalle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...