Kenneth Lehtinen ja Rami Saarikorpi: Näyttävä panoraamakuvaus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Panoraamakuvaus on muutakin kuin laajojen maisemakuvien ottamista. Perinteisien panoraamojen rinnalle on kehitelty viime aikoina kaikenlaista uutta ja hienoa, kuten tietokoneella katseltavia 360 asteen panoraamoja, tolppapanoraamoja, gigapaneja ja niin edelleen. Yhä useammalla on taskussaan puhelin, jonka kameraan saa helppokäyttöisen panoraamaohjelman, jolla tekee lavean panoraamakuvan hetkessä.

Tämä kirja esittelee panoraamakuvauksen kenttää lyhyesti ja ytimekkäästi. Runsaasti kuvitetussa kirjassa esitellään, mitä panoraamakuvilla voi tehdä ja miten niitä luodaan. Kirja esittelee panoraamojen eri lajit sekä välineet ja ohjelmistot, joilla niitä luodaan. Mikään kovin teoreettinen ja paperinmakuinen kirja ei ole, vaan hyvinkin tiivis ja selkeä johdatus aiheeseen.

Tekijöiden joukosta löytyy Rami Saarikorpi, joka on Suomen johtavia panoraamakuvauksen asiantuntijoita. Kokemusta ja osaamista kirjan taustalta siis löytyy. Uudet tekniikat ovat hallussa ja ne esitellään asiantuntevasti.

Helppotajuinen kirja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valokuvailmaisun keinovalikoiman laajentamisesta panoraamojen suuntaan. Kirjasta saa varmasti uusia ideoita valokuvaamiseen. Itseäni alkoi heti kiinnostamaan tolppakuvaus eli panoraamakuvien napsiminen näppärästi kolmen metrin korkeudelta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...