Marjo Mattila: Fanit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Fanit on kirja, joka kertoo siitä, millaista on fanittaa, ihailla jotain niin, että se muuttuu lähes osaksi elämää. Millaista on, kun joku on tehnyt niin suuren vaikutuksen, että alkaa fanittaa ja haluaa nähdä ja kuulla aina uudestaan. Fanittaa voi siis mitä tahansa, mutta tässä kirjassa se on musiikkia ja sen tekijöitä.

Kirjassa käydään läpi kahdeksan yhtyettä tai artistia. On haastateltu heitä siitä, millaista on kun fanit pörräävät ympärillä. Mitä heille merkitsee se, että on faneja. Lisäksi saadaan kuulla, fanittavatko he ketään ja kun, niin ketä ja milloin ja mitä se on ollut.

Sitä ennen on kuitenkin haastateltu faneja. Miten ja milloin fanius on alkanut? Mitä se merkitsee? Miten paljon ihaileminen vie aikaa ja mitä se vaatii? Erilaisia faneja, lähinnä jo hiukan vanhempia, joilla on jo useampien vuosien kokemus fanittamisesta ja niin ollen tarinaakin riittää.

Fanit on hyvin tervehenkinen kirja siitä, mitä ihaileminen antaa, niin sille, joka ihailee kuin sillekin, joka on ihailun kohteena.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...