Marjo Mattila: Fanit

Fanit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Fanit on kirja, joka kertoo siitä, millaista on fanittaa, ihailla jotain niin, että se muuttuu lähes osaksi elämää. Millaista on, kun joku on tehnyt niin suuren vaikutuksen, että alkaa fanittaa ja haluaa nähdä ja kuulla aina uudestaan. Fanittaa voi siis mitä tahansa, mutta tässä kirjassa se on musiikkia ja sen tekijöitä.

Kirjassa käydään läpi kahdeksan yhtyettä tai artistia. On haastateltu heitä siitä, millaista on kun fanit pörräävät ympärillä. Mitä heille merkitsee se, että on faneja. Lisäksi saadaan kuulla, fanittavatko he ketään ja kun, niin ketä ja milloin ja mitä se on ollut.

Sitä ennen on kuitenkin haastateltu faneja. Miten ja milloin fanius on alkanut? Mitä se merkitsee? Miten paljon ihaileminen vie aikaa ja mitä se vaatii? Erilaisia faneja, lähinnä jo hiukan vanhempia, joilla on jo useampien vuosien kokemus fanittamisesta ja niin ollen tarinaakin riittää.

Fanit on hyvin tervehenkinen kirja siitä, mitä ihaileminen antaa, niin sille, joka ihailee kuin sillekin, joka on ihailun kohteena.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...