Pauli Kallio ja Pentti Otsamo: FC Palloseura : Kulmalan isännän kisahuuma

FC Palloseura : Kulmalan isännän kisahuuma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomalainen maajoukkuepalloilu elää ennennäkemätöntä kisahuumaa. Miesten jalkapallo- ja futsalmaajoukkueet selviytyivät molemmat tuleviin EM-turnauksiin, ja samassa tempussa onnistui myös naisten jalkapallomaajoukkue. Pauli Kallio ja piirtäjä Pentti Otsamo tuovat nämä ikimuistoiset karsintahuipennukset uudelleenkoettaviksi, penkkiurheilijoiden näkökulmasta. Vaikka painopiste onkin jalkapallossa, maajoukkueiden ja seurajoukkueidenkin tasolla, eivät FC Palloseuran innokkaat ikämiesurheilijat kaihda muidenkaan lajien seuraamista. Yleisurheilu, hiihto, suuret ja pienemmätkin urheilutapahtumat ovat näiden miekkosten mieleen. Ruohonjuuritasoakaan ei unohdeta: välillä poiketaan seuraamassa alasarjapelejä, toisinaan sanaillaan kotijoukkojen kanssa.

FC Palloseura : Kulmalan isännän kisahuuma kokoaa yksien kansien väliin muutaman viime vuoden aikana Ilta-Sanomissa ja Urheilulehdessä ilmestyneet sarjan jaksot täydennettynä muutamalla aivan uudella sarjalla, joissa otetaan näkökulmaa tuoreempiin tapahtumiin. Pauli Kallion lyhyt kommentaari säestää kutakin juttua. Tällä hetkellä FC Palloseura on ilman julkaisijaa, mikä on sääli, sillä Kallion ja Otsamon työjälki on tasaisen laadukasta. Hyväntuulista, valoisaa ja näkökulmiltaan kiinnostavaa urheilusarjista lukee mielellään.

Kun itsekin taas mietin, joko pitäisi ripustaa nappikset naulaan, voi oppia hakea FC Palloseuralta. Eivät nämäkään jo ikääntyvät pelimiehet ihan vielä ole valmiita kentiltä poistumaan. “Hyvän kauden jälkeen ei malta jättää kenttiä, ja kehnon kesän päälle haluaa pelata paremman!” Niinpä niin, ei muuta kuin pallo jalkoihin ja kohti kaikkien aikojen kotimaista jalkapallokesää. Suosittelen!

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Hannun haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...