Ray Bradbury: From the Dust Returned

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Toiset kirjat syntyvät nopeasti, toisia haudutellaan sitten vähän pidempään. From the Dust Returned sai alkunsa 1940-luvulla kirjailijan ollessa vain parikymppinen kloppi. Bradbury kirjoitti omalaatuisia tarinoita Elliottien kummallisesta perheestä. Ensimmäisen tarinan kuvitti Charles Addams ja tarkoitus oli koota myöhemmin tarinat Addamsin kuvituksen kanssa yksiin kansiin.

Niin ei koskaan käynyt, mutta yli 50 vuotta ensimmäisten tarinoiden jälkeen Bradbury sai vihdoin koottua Elliot-tarinat yksiin kansiin. Valitettavasti Addams ehti kuolla ennen kirjan valmistumista, mutta ainakin kirjan kantta koristaa alkuperäinen Homecoming-tarinaa Mademoiselle-lehdessä kuvittanut Charles Addamsin piirros.

From the Dust Returned on novellikokoelma, jossa Bradbury esittelee sukua kuin omaansa. Tarinat ovat lempeitä ja runollisia, yliluonnollisia ja luonnollisia. Kirja esittelee henkilöitä rakkaudella ja kauniilla kielellä, jossa on kaunokirjallista viehätystä. Varsinkin Halloweenin alla From the Dust Returned on herkullinen kirjallinen välipala.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...