Ray Bradbury: From the Dust Returned

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Toiset kirjat syntyvät nopeasti, toisia haudutellaan sitten vähän pidempään. From the Dust Returned sai alkunsa 1940-luvulla kirjailijan ollessa vain parikymppinen kloppi. Ray Bradbury kirjoitti omalaatuisia tarinoita Elliottien kummallisesta perheestä. Ensimmäisen tarinan kuvitti Charles Addams ja tarkoitus oli koota myöhemmin tarinat Addamsin kuvituksen kanssa yksiin kansiin.

Niin ei koskaan käynyt, mutta yli 50 vuotta ensimmäisten tarinoiden jälkeen Bradbury sai vihdoin koottua Elliot-tarinat yksiin kansiin. Valitettavasti Addams ehti kuolla ennen kirjan valmistumista, mutta ainakin kirjan kantta koristaa alkuperäinen Homecoming-tarinaa Mademoiselle-lehdessä kuvittanut Charles Addamsin piirros.

From the Dust Returned on novellikokoelma, jossa Bradbury esittelee sukua kuin omaansa. Tarinat ovat lempeitä ja runollisia, yliluonnollisia ja luonnollisia. Kirja esittelee henkilöitä rakkaudella ja kauniilla kielellä, jossa on kaunokirjallista viehätystä. Varsinkin Halloweenin alla From the Dust Returned on herkullinen kirjallinen välipala.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...