Phil Orbanes: The Game Makers

The Game Makers

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Parker Brothers on yksi lautapelialan jättiläisistä – tai oli, kunnes se suurin jätti, Hasbro, nielaisi Parkerinkin. Tämä kirja kertoo Parker Brothersien ja etenkin yhtiön perustajan George Parkerin tarinan. Pelialan historia on keskimääräistä yhtiöhistoriikkia kiinnostavampaa luettavaa: lukijalle selviää muun muassa se, miten palapelejä alunperin valmistettiin.

Loppua kohden tarina käy synkemmäksi, kun Parker Brothersin hyvät ajat vaihtuvat menetyksiin. Phil Orbanes työskenteli Parker Brothersilla yli kymmenen vuotta näinä pahimpina aikoina, joten näkemystä riittää. Kirjan sävy on kuitenkin kohtuullisen neutraali. Kiinnostavimmillaan kirja on kuitenkin tarinansa alkuvaiheissa. Tätä on helppo suositella kaikille historiasta ja lautapeleistä kiinnostuneille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...