Phil Orbanes: The Game Makers

Osta kirja itsellesi

Parker Brothers on yksi lautapelialan jättiläisistä – tai oli, kunnes se suurin jätti, Hasbro, nielaisi Parkerinkin. Tämä kirja kertoo Parker Brothersien ja etenkin yhtiön perustajan George Parkerin tarinan. Pelialan historia on keskimääräistä yhtiöhistoriikkia kiinnostavampaa luettavaa: lukijalle selviää muun muassa se, miten palapelejä alunperin valmistettiin.

Loppua kohden tarina käy synkemmäksi, kun Parker Brothersin hyvät ajat vaihtuvat menetyksiin. Phil Orbanes työskenteli Parker Brothersilla yli kymmenen vuotta näinä pahimpina aikoina, joten näkemystä riittää. Kirjan sävy on kuitenkin kohtuullisen neutraali. Kiinnostavimmillaan kirja on kuitenkin tarinansa alkuvaiheissa. Tätä on helppo suositella kaikille historiasta ja lautapeleistä kiinnostuneille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.