Sari Peltoniemi: Haltijan poika

Haltijan poika

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Haltijan poika on jatkoa Kuulen kutsun metsänpeittoon -kirjalle. Edellisessä osassa teini-ikäiselle Jounille paljastui henkimaailman olemassaolo kovakouraisesti, kun Lapissa kohdattu painajaisnainen vainosi Jounia ja tarvittiin šamaaniksi paljastuneen alakoulunopettajan Romppaisen apua, jotta tilanteesta selvittiin.

Nyt Jouni alkaa olla jo sinut henkimaailman kanssa. Jouni ei enää nuku öisin, vaan vaeltelee ympäriinsä. Vaelluksillaan hän kohtaa muun muassa hautausmaan porteilla vartioivan Kriden ja kaikenlaista muuta pelottavaa. Myös Saara-siskosta paljastuu aivan uusia puolia.

Edessä on Halloween, josta Jounia varoitellaan vakavasti. Silloin vainajat ovat liikkeellä, eikä Jounin ole hyvä astua ulos. Vaan entäs kun Kride pyytää apua ja Jounin bändillä on eka keikka nuorisotalon Halloween-juhlissa? Ei sellaisesta kieltäydytä, etenkin kun välit tyttöystävä Matleenaan ovat huonot.

Jounille siis sattuu ja tapahtuu ja saapa Jouni yhteyden kauan kaivattuun, vuosia sitten kadonneeseen äitiinsäkin. Mielenkiintoinen kirja kaikin puolin ja oikein kelpo nuortenkirja kevyesti maagisella ja kauhistuttavalla otteella.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...