Sari Peltoniemi: Haltijan poika

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Haltijan poika on jatkoa Kuulen kutsun metsänpeittoon -kirjalle. Edellisessä osassa teini-ikäiselle Jounille paljastui henkimaailman olemassaolo kovakouraisesti, kun Lapissa kohdattu painajaisnainen vainosi Jounia ja tarvittiin šamaaniksi paljastuneen alakoulunopettajan Romppaisen apua, jotta tilanteesta selvittiin.

Nyt Jouni alkaa olla jo sinut henkimaailman kanssa. Jouni ei enää nuku öisin, vaan vaeltelee ympäriinsä. Vaelluksillaan hän kohtaa muun muassa hautausmaan porteilla vartioivan Kriden ja kaikenlaista muuta pelottavaa. Myös Saara-siskosta paljastuu aivan uusia puolia.

Edessä on Halloween, josta Jounia varoitellaan vakavasti. Silloin vainajat ovat liikkeellä, eikä Jounin ole hyvä astua ulos. Vaan entäs kun Kride pyytää apua ja Jounin bändillä on eka keikka nuorisotalon Halloween-juhlissa? Ei sellaisesta kieltäydytä, etenkin kun välit tyttöystävä Matleenaan ovat huonot.

Jounille siis sattuu ja tapahtuu ja saapa Jouni yhteyden kauan kaivattuun, vuosia sitten kadonneeseen äitiinsäkin. Mielenkiintoinen kirja kaikin puolin ja oikein kelpo nuortenkirja kevyesti maagisella ja kauhistuttavalla otteella.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...