Jera Hänninen ja Jyri Hänninen: Haluatko todella kirjailijaksi : Matkaopas kirjamaailmaan

Haluatko todella kirjailijaksi?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jera ja Jyri Hännisen Haluatko todella kirjailijaksi pyrkii kokoamaan yhteen kansiin ohjeita aloitteleville kirjailijoille ja läpileikkauksen julkaisualaan.

Kirja läpikäy kiitettävän suoraan aloittelevien kirjailijoiden vaikeuksia. Kirja ei ole kirjoitusopas, vaan keskittyy kustannusalaan. Teoksen kautta saa tietoa esimerkiksi apurahoja myöntävistä tahoista ja kirjallisuuspalkinnoista.

Valtaosa kirjasta koostuu sanakirjamaisesta aiheiden selityksistä. Sanaselitykset ovat elävästi kirjoitettuja ja lukijan mielenkiinto pysyy helposti yllä.

Itselleni kaikkein kiinnostavimmaksi osaksi nousee Sofi Oksasen Huoneentaulu, joka kertoo käytännön tietoa kirjallisuusagenteista. Tämän lisäksi kirjassa on pieniä artikkeleita alan eri ammattilaisilta.

Kirjaa voi varauksetta suositella kirjailijanurasta haaveileville sekä muutenkin alasta kiinnostuneille. Parhaimmillaan se voi varmasti avata silmät alalle sokkona aikovalta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...