Pasi Lönn: Harhaisku

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Pasi Lönnin toinen nuorten dekkari on melkoinen isku, eikä harhaan. Kirjassa seikkailevat Hyppy syvyyteen -kirjasta tutut Jakke ja Make. Pojat joutuvat jälleen jos vaikka mihin käänteisiin.

Alku on lupaava, niinkuin dekkarin kuuluukin, sillä heti alkaa tapahtua. Hirvaskankaan huoltamolta löytyy menehtynyt työntekijä. Onko hän murhattu vai onko sattunut onnettomuus?  Rikoskonstaapeli Veijo Muusi alkaa tutkia asiaa. Epäiltyjä olisi, mutta kuka on se oikea? Juuri kun kaikki alkaa olla melkein selvää, kuviot menevät uusiksi ja taas alkaa pyöritys, josta ei jännitystä puutu.

Pasi Lönn kuvaa keskisuomalaista oloa ja eloa Äänekosken maisemissa. Pojat Jakke ja Make ovat neuvokkaita yksinhuoltajien poikia. Poliisina Veijo Muusi on enemmänkin poikien kaveri ja mukava isähahmo, jolla on työparina Ismo Tuutunen, hivenen outo, mutta muuten mukava. Kaikki muutkin kirjassa esiin tuodut henkilöt ovat erittäin luonteikkaita ja tärkeitä.

Pojat voisivat tämän kirjan löytää!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *