Pasi Lönn: Harhaisku

Osta kirja itsellesi

Pasi Lönnin toinen nuorten dekkari on melkoinen isku, eikä harhaan. Kirjassa seikkailevat Hyppy syvyyteen -kirjasta tutut Jakke ja Make. Pojat joutuvat jälleen jos vaikka mihin käänteisiin.

Alku on lupaava, niinkuin dekkarin kuuluukin, sillä heti alkaa tapahtua. Hirvaskankaan huoltamolta löytyy menehtynyt työntekijä. Onko hän murhattu vai onko sattunut onnettomuus? Rikoskonstaapeli Veijo Muusi alkaa tutkia asiaa. Epäiltyjä olisi, mutta kuka on se oikea? Juuri kun kaikki alkaa olla melkein selvää, kuviot menevät uusiksi ja taas alkaa pyöritys, josta ei jännitystä puutu.

Pasi Lönn kuvaa keskisuomalaista oloa ja eloa Äänekosken maisemissa. Pojat Jakke ja Make ovat neuvokkaita yksinhuoltajien poikia. Poliisina Veijo Muusi on enemmänkin poikien kaveri ja mukava isähahmo, jolla on työparina Ismo Tuutunen, hivenen outo, mutta muuten mukava. Kaikki muutkin kirjassa esiin tuodut henkilöt ovat erittäin luonteikkaita ja tärkeitä.

Pojat voisivat tämän kirjan löytää!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...