Jim Kay ja J.K. Rowling: Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Osta kirja itsellesi

Upean Jim Kayn kuvittaman Potter-sarjan toinen osa on tuttu Salaisuuksien kammio, jossa Harryn toinen lukuvuosi käynnistyy vähän hankalissa merkeissä. Kotitonttu Dobby yrittää estää Harryä pääsemästä Tylypahkaan, sillä sen mukaan Harrya uhkaa koulussa suuri vaara.

Harry ei tietenkään aio jäädä pois koulusta ja päätyy Tylypahkaan, tosin pienen mutkan, lentävän auton ja vaarallisten käänteiden kautta.

Kouluvuoden aikana ihmetellään auennutta salaisuuksien kammiota, joten vaarat eivät pääse loppumaan kesken.

Kayn kuvitus on edelleen upeaa. Kirjaan tuo aivan uutta tunnelmaa, kun pimeisiin luoliin sijoittuvat synkät käänteet ovat pikimustaa taustaa vasten ja kun uhkaava käärmeensilmä tuijottaa kirjan sivulta.

Tämä on fantastinen, näyttävä kirja. Vaikka olen lukenut Potterit pariinkin kertaan, odotan suurella mielenkiinnolla sarjan jatkoa – haluan nähdä lisää Kayn kuvituksia.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Kyllä! Viisasten kivi oli vielä upeampi kuin aiemmilla lukukerroilla, juurikin Jim Kayn kuvituksen ansiosta. Tämä ja jatko-osat täytyy ehdottomasti lukea/katsoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...