Jim Kay ja J. K. Rowling: Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Upean Jim Kayn kuvittaman Potter-sarjan toinen osa on tuttu Salaisuuksien kammio, jossa Harryn toinen lukuvuosi käynnistyy vähän hankalissa merkeissä. Kotitonttu Dobby yrittää estää Harryä pääsemästä Tylypahkaan, sillä sen mukaan Harrya uhkaa koulussa suuri vaara.

Harry ei tietenkään aio jäädä pois koulusta ja päätyy Tylypahkaan, tosin pienen mutkan, lentävän auton ja vaarallisten käänteiden kautta.

Kouluvuoden aikana ihmetellään auennutta salaisuuksien kammiota, joten vaarat eivät pääse loppumaan kesken.

Kayn kuvitus on edelleen upeaa. Kirjaan tuo aivan uutta tunnelmaa, kun pimeisiin luoliin sijoittuvat synkät käänteet ovat pikimustaa taustaa vasten ja kun uhkaava käärmeensilmä tuijottaa kirjan sivulta.

Tämä on fantastinen, näyttävä kirja. Vaikka olen lukenut Potterit pariinkin kertaan, odotan suurella mielenkiinnolla sarjan jatkoa – haluan nähdä lisää Kayn kuvituksia.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...