Luke Pearson: Hilda ja kivipeikko

Osta kirja itsellesi

Hilda asuu pienessä mökissä keskellä jylhää luontoa ja rakastaa seikkailuja. Kun radiossa luvataan rankkasateen todennäköisyys kohtalaiseksi, Hilda päättää heti nukkua yönsä ulkona teltassa.

Kotoisimmalta tuntuu kun suoja on vain kankaan vahvuinen… miljoona hyökkäystä tämmöistä lämpöä ja kotoisuutta vastaan ja hyökkäykset kilpistyvät meluisasti joka kerta.

Hilda seikkailee luonnossa ja kohtaa vedenhaltioita, kivipeikkoja, metsäläisiä ja jättiläisiä. Maailma on ihmeitä täynnä! Mikä hauskinta, Hilda suhtautuu kaikkeen täysin luontevasti.

Luke Pearsonin piirrosjälki on raikasta ja miellyttävää. Kuvitus on selkeää, väritys viehättävää ja kirjan kuvaama luonto ja sen ihmeelliset asukit ilo silmille. Pearson on tehnyt jo neljä Hilda-albumia. Toivottavasti näitä saadaan lisää suomeksiksi, lukisin mieluusti enemmänkin Hildan seikkailuista, sillä kirjan maailma on ihastuttava.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...