Sophie Kinsella: Himoshoppaaja tähtien tiellä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Himoshoppaaja on palannut ja tällä kertaa valloitetaan Hollywood. Becky Brandon (omaa sukua Bloomwood) on entisensä ja saa sydämentykytystä enemmän villatakista kuin Jared Leton kaksoisolennosta. Julkkikset on aivan eri juttu, mutta niiden bongaaminen on yllättävän hankalaa. Kun glamouria vihdoin saa maistaa, jää siihen helposti koukkuun. Eivätkös kaikki halua ja ansaitse viidentoista minuutin tähtihetken parrasvaloissa?

Becky on hölmöydessään fiksu ja lämminsydäminen, mikä tekee Kinsellan kirjoista taattua chick litiä. Himoshoppaaja on hauskaa ja samalla stressaavaa lukemista; miten asiat voivat mennä niin hankalaksi? Himoshoppaajan jo seitsemäs seikkailu on taattua laatua sähellyksen osalta, mutta aika samalla kaavalla mennään. Seikkailu jää kesken, joten uutta Himoshoppaajaa saa ruveta jo odottelemaan, ei kuitenkaan ihan henkeä pidätellen.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 868 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...