Sophie Kinsella: Himoshoppaaja tähtien tiellä

Himoshoppaaja tähtien tiellä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Himoshoppaaja on palannut ja tällä kertaa valloitetaan Hollywood. Becky Brandon (omaa sukua Bloomwood) on entisensä ja saa sydämentykytystä enemmän villatakista kuin Jared Leton kaksoisolennosta. Julkkikset on aivan eri juttu, mutta niiden bongaaminen on yllättävän hankalaa. Kun glamouria vihdoin saa maistaa, jää siihen helposti koukkuun. Eivätkös kaikki halua ja ansaitse viidentoista minuutin tähtihetken parrasvaloissa?

Becky on hölmöydessään fiksu ja lämminsydäminen, mikä tekee Kinsellan kirjoista taattua chick litiä. Himoshoppaaja on hauskaa ja samalla stressaavaa lukemista; miten asiat voivat mennä niin hankalaksi? Himoshoppaajan jo seitsemäs seikkailu on taattua laatua sähellyksen osalta, mutta aika samalla kaavalla mennään. Seikkailu jää kesken, joten uutta Himoshoppaajaa saa ruveta jo odottelemaan, ei kuitenkaan ihan henkeä pidätellen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 236 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...