Michael Dobbs: Kuninkaantekijä

Kuninkaantekijä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaikkien poliittisten konnien konna Francis Urquhart on vihdoin Britannian pääministeri. Urquhart ei saa kuitenkaan lepoa, sillä huolet ovat vasta alkaneet: puolue on aina valmis puukottamaan pääministeriä selkään, maan talous sakkaa, lehdistö väijyy ja tuore kuningas on innokas puuttumaan politiikkaan. Varsinkin kuningas ajautuu pian Urquhartin vallanjanoisten suunnitelmien tielle, joten Urquhartin on jälleen tehtävä se, minkä hän parhaiten osaa: juonitella.

Kuninkaantekijä on Michael Dobbsin House of Cards -trilogian toinen osa, ja poliittinen peli Britanniassa on jälleen yhtä likaista kuin ensimmäisessäkin osassa. Dobbs kirjoittaa pisteliäästi ja nokkelasti, sillä sarkastisella tyylillä, jonka britit hallitsevat ylivertaisesti. Kuninkaantekijän juoni kulkee hyvin, ja kirjan hahmot ovat inhimillisiä poloja, jotka kärvistelevät Urquhartin ja hänen kätyreidensä käsissä. Politiikka on mahtavaa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...