Michael Dobbs: House of Cards : Kuninkaantekijä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaikkien poliittisten konnien konna Francis Urquhart on vihdoin Britannian pääministeri. Urquhart ei saa kuitenkaan lepoa, sillä huolet ovat vasta alkaneet: puolue on aina valmis puukottamaan pääministeriä selkään, maan talous sakkaa, lehdistö väijyy ja tuore kuningas on innokas puuttumaan politiikkaan. Varsinkin kuningas ajautuu pian Urquhartin vallanjanoisten suunnitelmien tielle, joten Urquhartin on jälleen tehtävä se, minkä hän parhaiten osaa: juonitella.

Kuninkaantekijä on Michael Dobbsin House of Cards -trilogian toinen osa, ja poliittinen peli Britanniassa on jälleen yhtä likaista kuin ensimmäisessäkin osassa. Dobbs kirjoittaa pisteliäästi ja nokkelasti, sillä sarkastisella tyylillä, jonka britit hallitsevat ylivertaisesti. Kuninkaantekijän juoni kulkee hyvin, ja kirjan hahmot ovat inhimillisiä poloja, jotka kärvistelevät Urquhartin ja hänen kätyreidensä käsissä. Politiikka on mahtavaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...