Ian R. MacLeod: The House of Storms

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

The House of Storms palauttaa lukijan The Light Agesin vaihtoehto-Englantiin, jossa eetterimagia virtaa ja luokkayhteiskunta on voimissaan. Kirja on kuitenkin itsenäinen, The Light Agesin tapahtumista on kulunut jo sata vuotta.

Monipuolinen tarina on kiehtovaa luettavaa, kiitos värikkäiden henkilöidensä ja kiinnostavan ristiriitaisen maailmansa. Mustavalkoisia sankareita ja pahiksia ei ole, vaan henkilöt toimivat oikein ja väärin omien tarpeidensa ja halujensa ajamina. Varsinkin Alice Meynell, kieroin konstein valtaan noussut kiltamestaritar, on mitä mielenkiintoisin hahmo.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...