Ian R. MacLeod: The Light Ages

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

1600-luvulla löydettiin eetteri, mystinen viides elementti, jonka maagisella voimalla käynnistettiin Englannissa teollinen vallankumous. Koska käyttäjänsä tahtoa totteleva eetteri mahdollisti kaikenlaisen tekniikan kehittelyn vähällä vaivalla, se myös tukahdutti kaiken muun teknisen kehityksen. Siksi kolmesataa vuotta myöhemmin tilanne ei ole muuttunut.

Bracebridgen eetterikaupungissa kasvanut Robert Borrows näkee eetterissä kuitenkin pimeämmän puolen. Lontooseen päädyttyään Robbie joutuu tekemisiin vallankumouksellisten kanssa. Onko eetterin ja siihen perustuvan kiltayhteiskunnan aika ohi? Robbie on tapahtumien ytimessä, kun vallankumous tuo uuden valon ajan. The Light Ages on kauniisti kirjoitettua ja taianomaista vaihtoehtohistoriaa.

Samaan maailmaan palataan The House of Storms -kirjassa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...