Hanna Kökkö: Huojuva torni

Huojuva torni

Osta kirja itsellesi

Manun ja Helmin seikkailut jatkuvat. Yläkouluikäisellä geokätköilijäpariskunnalla riittää päänvaivaa uusista luokkatovereista. Toni on komea ja niin omahyväinen, että se käy jo häiriöksi. Kaupunginjohtajan poika on selvästi varakkaasta perheestä.

Outi taas on hiljainen ja vetäytyvä, eikä saa ystäviä. Sitä yllättävämpää onkin, kun riidaksi yltyvän kotitaloustunnin jälkeen Toni ja Outi ovatkin pari.

Luvassa on aimo annos teinidraamaa, kun tunteet käyvät kuumina, kasvava nuoriso ei osaa käyttäytyä ja varomattomia sanoja lauotaan. Tapahtumat eskaloituvat ja Aulangon näkötornilla koetaan vielä dramaattisia ja vaarantäyteisiä hetkiä.

Siinä sivussa geokätköillään ja ihmetellään Manulle ja Helmille lähetettyjen tyhjien postikorttien mysteeriä.

Sarjan tyylille uskollisesti Huojuva torni on hyvin helppolukuinen ja vähätekstinen kirja, joka sopii mainiosti vähän heikommillekin lukijoille. Tapahtumien luulisi kiinnostavan yläkouluikäisiä, sen verran on draamaa, romantiikkaa ja vähän jo heräävää seksuaalisuuttakin mukana.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...