Hanna Kökkö: Huojuva torni

Huojuva torni

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Manun ja Helmin seikkailut jatkuvat. Yläkouluikäisellä geokätköilijäpariskunnalla riittää päänvaivaa uusista luokkatovereista. Toni on komea ja niin omahyväinen, että se käy jo häiriöksi. Kaupunginjohtajan poika on selvästi varakkaasta perheestä.

Outi taas on hiljainen ja vetäytyvä, eikä saa ystäviä. Sitä yllättävämpää onkin, kun riidaksi yltyvän kotitaloustunnin jälkeen Toni ja Outi ovatkin pari.

Luvassa on aimo annos teinidraamaa, kun tunteet käyvät kuumina, kasvava nuoriso ei osaa käyttäytyä ja varomattomia sanoja lauotaan. Tapahtumat eskaloituvat ja Aulangon näkötornilla koetaan vielä dramaattisia ja vaarantäyteisiä hetkiä.

Siinä sivussa geokätköillään ja ihmetellään Manulle ja Helmille lähetettyjen tyhjien postikorttien mysteeriä.

Sarjan tyylille uskollisesti Huojuva torni on hyvin helppolukuinen ja vähätekstinen kirja, joka sopii mainiosti vähän heikommillekin lukijoille. Tapahtumien luulisi kiinnostavan yläkouluikäisiä, sen verran on draamaa, romantiikkaa ja vähän jo heräävää seksuaalisuuttakin mukana.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...