Hanna Kökkö: Väylänvartija

Väylänvartija

Osta kirja itsellesi

Kätkö-sarjan seitsemäs osa jatkaa siitä, mihin edellinen osa Megamysteeri jäi. Manun ja Helmin seikkailut tapahtuvat tällä kertaa Tornionjoen maisemissa Manun isän Vellun uuden puolison Tiinan omistamalla matkailutilalla, jossa nuoret viettävät syyslomaa.

Tilan touhuissa on tekemistä nuorille, geokätköilyä päästään tietysti harrastamaan myös, mutta seikkailujakin on luvassa. Tilan naapurissa asuu iäkäs mies, jonka outo käyttäytyminen herättää nuorten huomion. Miehen seinällä roikkuu mielenkiintoisia tauluja, mutta mies on kovin vaitonainen taulujen alkuperästä.

Seikkailuissa on hitunen hengenvaaraakin, kun tapahtumat lähtevät käyntiin toden teolla. Jännitystä siis riittää pitämään lukijat kiinnostuneina. Romantiikkaakaan ei ole unohdettu: Manun ja Helmin suhde edistyy ja seksistäkin jo puhutaan.

Sarja jatkuu tasaisen hyvänä: edelleen on kiinnostavia seikkailuja ja mukavat päähenkilöt. Kätkö-sarjan kirjat ovat melko vähätekstisiä ja helppolukuisia, joten ne sopivat hyvin myös vähän heikommille lukijoille. Teemat kallistuvat sen verran nuorisopuolelle, että kohderyhmä asettunee sinne alakoululaisten vanhempaan päähän.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...