Hanna Kökkö: Saarikätkö

Osta kirja itsellesi

Teinipoika Manusta kertova kirjasarja jatkuu. Neljännessä osassa Manun ja Helmin rakkaus on vähän kärsinyt kolhuja ja parin välille on kevään mittaan päässyt kertymään etäisyyttä. Luvassa olisi hieno kesäretki Itä-Suomeen, melomaan ja etsimään saarikätköjä isäpuoli Maken ja tämän ystävän kanssa. Manu ottaisi Helminkin matkaan, jos tyttö vain haluaisi tulla.

Onneksi Manu ja Helmi saavat paikattua välejään ja Helmikin pääsee matkaan mukaan. Melontaretki alkaa hyvissä merkeissä, mutta pian vastoinkäymisiä alkaa kasaantua. Saarikätkön etsiminen muuttuu pieneksi painajaiseksi, kun Manu ja Helmi törmäävät saaressa ryöstäjiin, jotka ovat piilottamassa ryöstösaalistaan. Parin nokkeluus punnitaan, kun bunkkerisaaressa alkaa tapahtua.

Kaikki kääntyy onneksi lopulta parhain päin, mutta kyllä tässä seikkailussa jännitystä ja mielenkiintoista geokätköilyä riittää yhden nuortenkirjan tarpeisiin. Mainio jatko hyvälle sarjalle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...