Hanna Kökkö: Saarikätkö

Saarikätkö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Teinipoika Manusta kertova kirjasarja jatkuu. Neljännessä osassa Manun ja Helmin rakkaus on vähän kärsinyt kolhuja ja parin välille on kevään mittaan päässyt kertymään etäisyyttä. Luvassa olisi hieno kesäretki Itä-Suomeen, melomaan ja etsimään saarikätköjä isäpuoli Maken ja tämän ystävän kanssa. Manu ottaisi Helminkin matkaan, jos tyttö vain haluaisi tulla.

Onneksi Manu ja Helmi saavat paikattua välejään ja Helmikin pääsee matkaan mukaan. Melontaretki alkaa hyvissä merkeissä, mutta pian vastoinkäymisiä alkaa kasaantua. Saarikätkön etsiminen muuttuu pieneksi painajaiseksi, kun Manu ja Helmi törmäävät saaressa ryöstäjiin, jotka ovat piilottamassa ryöstösaalistaan. Parin nokkeluus punnitaan, kun bunkkerisaaressa alkaa tapahtua.

Kaikki kääntyy onneksi lopulta parhain päin, mutta kyllä tässä seikkailussa jännitystä ja mielenkiintoista geokätköilyä riittää yhden nuortenkirjan tarpeisiin. Mainio jatko hyvälle sarjalle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...