Hanna Kökkö: Varjon jäljillä

Varjon jäljillä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Elämä hymyilee Manulle. Luvassa on hauska hiihtoloma tyttöystävä Helmin ja tämän isän kanssa Vantaalla. Hiihtolomalla juhlitaan Helmin 14-vuotissynttäreitä ja tsekataan Vantaalta uusia geokätköjä. Manun huolella miettimiä kuvioita sotkee kuitenkin Mila, Helmin uusi kaveri, joka osoittautuu hätkähdyttävän kauniiksi, Manunkin mielestä…

Pian paljastuu että Milalla on ongelma. Milaa väijyy varjo, joka muun muassa käy samoilla geokätköillä kuin Mila, pahimmillaan vain minuutteja ennen tai jälkeen Milan. Varjo jättää Milalle ahdistavia viestejä ja väijyy tätä. Helmi ja Manu haluavat auttaa Milaa ja alkavat pohtia, miten varjon saisi kiikkiin.

Varjon jäljillä tarjoaa jännittävää seikkailua, mutta myös romantiikkaa. Helmi ja Manu ovat söpö ja viaton pari, joiden geokätköilyharrastus on hauskaa seurattavaa. Kaikenlaisiin tapahtumiin pariskunta ajautuukin, mutta tälläkin kertaa kaikki kääntyy lopulta parhain päin. Suosittelen jonnekin alakoulun ja yläkoulun välimaastoon, etenkin geokätköilystä kiinnostuneille. Hanna Kökkö tuntee harrastuksen hyvin, joten geokätköilykuvaukset ovat uskottavia. Muutenkin tarinankerronta luistaa oikein mukavasti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 274 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...