Hanna Kökkö: Megamysteeri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Manun tyttöystävällä Helmillä on huolia. Murhetta aiheuttaa äidin uusi poikaystävä, joka on kamala, ja vaikuttaa siltä, että Helmi joutuu muuttamaan toiselle paikkakunnalle – pois tutusta koulusta, omasta jalkapallojoukkueesta ja tietysti kauas Manusta.

Onneksi Manulla ja Helmillä on muutakin mietittävää. Sastamala ja geokätköilyn Mega-tapahtuma kutsuvat! Nuoret majoittuvat Helmin papan luokse ja pääsevät ihmettelemään ison geokätköilymiitin tunnelmaa ja paikallisia nähtävyyksiä, erityisesti Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoa.

Ihan kommelluksitta viikonloppu ei tietenkään suju. Manu ja Helmi joutuvat osallisiksi katoamistapauksen selvittelyä, kun Helmin papan naapurissa asuva lievästi kehitysvammainen Ulli katoaa jonnekin. Mistä on kyse? Seikkailua on luvassa.

Manu ja Helmi jatkavat kunnollisten, hillittyjen nuorten seikkailujaan geokätköilyn maailmassa, maustettuna lähipiirin perhesäädöillä. Kelpaa näitä seikkailun- ja romantiikanjanoisten koululaisten edelleen lukea, vaan sarja kannattaa kyllä aloittaa ensimmäisestä osasta Kätköstä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...