Hanna Kökkö: Megamysteeri

Megamysteeri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Manun tyttöystävällä Helmillä on huolia. Murhetta aiheuttaa äidin uusi poikaystävä, joka on kamala, ja vaikuttaa siltä, että Helmi joutuu muuttamaan toiselle paikkakunnalle – pois tutusta koulusta, omasta jalkapallojoukkueesta ja tietysti kauas Manusta.

Onneksi Manulla ja Helmillä on muutakin mietittävää. Sastamala ja geokätköilyn Mega-tapahtuma kutsuvat! Nuoret majoittuvat Helmin papan luokse ja pääsevät ihmettelemään ison geokätköilymiitin tunnelmaa ja paikallisia nähtävyyksiä, erityisesti Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoa.

Ihan kommelluksitta viikonloppu ei tietenkään suju. Manu ja Helmi joutuvat osallisiksi katoamistapauksen selvittelyä, kun Helmin papan naapurissa asuva lievästi kehitysvammainen Ulli katoaa jonnekin. Mistä on kyse? Seikkailua on luvassa.

Manu ja Helmi jatkavat kunnollisten, hillittyjen nuorten seikkailujaan geokätköilyn maailmassa, maustettuna lähipiirin perhesäädöillä. Kelpaa näitä seikkailun- ja romantiikanjanoisten koululaisten edelleen lukea, vaan sarja kannattaa kyllä aloittaa ensimmäisestä osasta Kätköstä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...