Jackie Huang: Huopahemmot : 20 vastustamattoman hauskaa maskottia neulahuovutuksella

Huopahemmot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nimensä veroinen kirja, ehdottomasti! Itse ainakin innostun kaikesta suloisesta ja niitä suloisuuksiahan tässä kirjassa riittää.

Kirja sisältää 20 suloista ohjetta erilaisiin maskotteihin. Joka ohjeessa on kuva jokaista työvaihetta kohti, joten oma työstäminenkin on helppoa. Kirjan alkupuolella on helppoja huovutettavia ja kirjan edetessä ohjeetkin vaikeutuvat. Alussa kerrotaan kattavasti eri tekniikoista ja työvälineistä, joita neulahuovutukseen tarvitaan. Kirjan lopussa on myös lista ostopaikoista, joista tarvikkeita voi ostaa.

Omia suosikkejani maskoteista ovat ehdottomasti Peppi Pingviini, Amalia Pöllö, Kuoma Kettu sekä Keijo Kirahvi. Mahdottoman suloisia maskotteja, joita on tämän kirjan avulla helppo tehdä!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...