Riitta Malinen-Tyynelä: Hupsut villatupsut : 42 veikeää eläinhahmoa

Hupsut villatupsut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Söpöt maskotit ovat aina kivoja, mutta kaikki eivät osaa esimerkiksi virkata. Villatupsuhahmojen veikeys on etenkin siinä, että tekotapa on kaikissa sama. Ainoastaan käytetään eri värejä ja tarvikkeita söpöjen kuonojen ja nokkien luomiseen.

Villatupsujen teko opitaan jo ala-asteella, joten tupsuhahmoja voi tehdä pienemmilläkin käsillä. Kuitenkin haastavuutta riittää ja joissakin hahmoissa on enemmän värejä ja yksityiskohtia. Kirjasta löytyy niin kotieläimiä kuin villieläimiä, on mereneläviä sekä ötököitä.

Tupsuhahmot eivät ole yhtä kestäviä kuin amigurumihahmot, mutta tekemisen iloa riittää ja varmasti lempieläinkin kirjasta löytyy. Jos kotoa löytyy vain langanpätkiä, kannattaa kokeilla vaikka värikästä Papukaijanpoika Kallea.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...