Harri Kalha: Ihme ja kumma : surrealismia ja silmänlumetta 1900-luvun alun postikorttitaiteissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ihme ja kumma on todellakin ihanan ihmeellinen ja kummallinen.

1900-luvun alussa surrealistiset kortit olivat muotia erikoisine kuvineen ja kokeilevine väritekniikoineen. Ihme ja kumma kertoo korttien historiasta mutta onneksi ja ihastukseksi kirjaan on saatu hieno kokoelma kuvia aidoista korteista. Kortit ovat olleet fantastisia, outoja ja jopa pelottavia.

Ihme ja kumma on sopiva lahja ja totta kai hieno hankinta omaankin hyllyyn. Erikoinen kirja hämmästyttää ja ihastuttaa moneen makuun ja niin tietoja kuin kuvia on saatu kaivettua esille yllättävän paljon. Uskon että harrastelijat ja keräilijätkin löytävät kirjasta paljon uutta. Pala historiaa, jonka esiin kaivamisesta voi olla aidosti iloinen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 182 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...