Vicki Gausden, Anthony Marks ja Sam Taplin: Iloinen sirkus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eläköön ilo ja jatkukoon onni, kun musisoivia eläimiä esitellyt äänikirja Iloinen orkesteri saa vallan veikeää ja äänekästä jatkoa tässä sirkusesitystä kuvaavassa äänikuvakirjassa.

Edeltäjänsä tavoin pidän teoksessa mainitsemisen arvoisena sen laadukasta ja autenttista äänimaailmaa. Melkein kuin ihan oikeassa sirkuksessa olisi, tai katselisi ainakin vanhahkoa sirkuselokuvaa.

Mikäli sirkustelun kuuntelu kuitenkin syystä tai toisesta rupeaa syömään miestä – tai naista – ovat paristot tietysti irrotettavissa, jolloin teosta on mahdollista käyttää sen yksityiskohtaisen kuvituksen avulla esimerkiksi mukavan opettavaisena kuvasanakirjana. Näin aikuisen näkökulmasta kuvitus voisi tosin olla kauniimpikin, mutta väri- ja tapahtumarikkaudessaan miellyttää varmasti lapsen silmää.

Suosituksen arvoinen.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...