Federica Iossa ja Sam Taplin: Metsän ääniä

Metsän ääniä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kids.fi julkaisee ääniefektikirjoja kovaan tahtiin. Metsän ääniä on sarjan kuudestoista kirja. Sarjan kirjoista on siten helppo löytää kiinnostava aihe, mikäli juuri tämä ei kiinnosta.

Sarjan kirjat ovat rakenteeltaan aina samankaltaisia. Kyseessä on lyhyt lastenkirja, jonka sivulla on äänitehostenappi. Kirjassa ei varsinaisesti ole juonta, ainoastaan yksittäisiä tapahtumia, kuten sateen ropina tai käen koputus. Metsän ääniä -kirjaa voikin pitää luontoon tutustumisen keinona, kuvituksessa kun esiintyy varsin monipuolisesti eläimiä.

Pienenä kritiikkinä osa äänistä on samoja kuin toisissa sarjan kirjoissa. Se tuntuu laiskalta ratkaisulta, koska esimerkiksi eri linnun ääniä luulisi olevan käytettävissä paljon.

Muuten sivut ovat yhä laadukkaasti rakennettu. Jokaisella sivulla on kohokuvioita, sivulta toiselle yksityiskohtia siirtyviä yksityiskohtia ja täynnä yksityiskohtia. Kuvitus on kaunista ja eläinhahmot kiinnostavat nuorempia lukijoita paljon.

Metsän ääniä on laadukas äänitehostekirja. Se on omiaan luettavaksi vaikkapa lapselle, joka ei jaksa keskittyä pitkiin tarinoihin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...