Federica Iossa ja Sam Taplin: Pohjolan eläimet äänessä

Pohjolan eläimet äänessä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sam Taplinin lastenkirjoja on julkaistu monelta kustantamolta: Nemolta, Lasten Keskukselta, Gummerukselta ja nyt Kids.fi:ltä. Hänen kirjansa yleensä ovat harmittomia teoksia, joiden kohderyhmänä on erityisen nuoret lapset.

Pohjolan eläimet äänessä on äänitehostekuvakirja. Sen idea on yksinkertainen: siinä on joukko erilaisia eläimiä jääkarhuista ryhävalaisiin. Sivuilla niistä kerrotaan, mitä joukko eläimiä tekee. Tekemisen saatteena on äänitehostenappi, joka päästää eläimen ääntä. Sarjaan kuuluu samanlaisia teoksia dinosauruksista, linnuista ja eläimistä yleensä.

Äänitehostekirjat ovat tehokkaimmillaan kun lapsi on hyvin nuori. Pohjolan eläimet äänessä -kirjan napit ovat selvät ja pohjoisen eläimet voivat olla nuorille lapsille mahdollisesti vieraampia kuin esimerkiksi perinteisemmät maatilan tai savannin eläimet.

Federica Iossan kuvitus on hellyyttävää, jokainen eläin on selkeästi ja sympaattisesti piirretty. Pohjolan eläimet äänessä on hauska äänitehostekuvakirja.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...