Gareth Lucas, Katherine Lucas ja Sam Taplin: Iloinen orkesteri

Osta kirja itsellesi

Iloinen orkesteri on iloinen kirja. Sen viisi värikästä aukeamaa tutustuttavat lapsen tyypillisen sinfoniaorkesterin soitinryhmiin: jousiin, puupuhaltimiin, vaskipuhaltimiin ja lyömäsoittimiin. Kuvien ohella soittimiin haetaan tuntumaa ääninäytteistä, jotka yhdistyvät lopulta kokonaiseksi orkesterisoitannaksi.

Useista äänikirjoista poiketen Iloisen orkesterin sivuille on tiensä löytänyt melko taidokas soittajajoukkio. Sen soitantaa kuuntelee ihan mielellään, aikuinenkin. Jos patterit tai mielenkiinto ääninäytteiden kuunteluun kuitenkin loppuvat, voi kirjaa lukea hyvin muutenkin ja opetella sen avulla vaikkapa eläinten tai soittimien nimiä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...