Sam Taplin: Nyt soitetaan rumpuja!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt soitetaan rumpuja! -teoksen idea on tehdä tutuksi sitä, miten rumpuja soitetaan musiikin tahtiin. Kirja sisältää yksitoista ääninappia, viisi rumpusetin osille omistettua, kuusi rytminappulaa. Hieman erilainen äänikirja siis.

Ensin käydään läpi itse rumpusetti, sitten muutamia helppoja kuvioita. Tämän jälkeen harjoitellaan hieman rytmissä pysymistä. Sitten päästäänkin hyppäämään musiikin tahtiin. Ensimmäinen rumpukuvio soitetaan big bandin mukana osana blueskappaletta, seuraava funk-yhtyeen kanssa ja sitä seuraava reggae-musiikin tahtiin. Sitten tiedossa on marssia ja lopuksi tuoretta pophittimusiikkia. Sillä mitä soittaa ei joka kohdassa ole niin merkitystä, tärkeintä on pysyä tahdissa.

Kirjaan tarkemmin tutustuttuani voin todeta sen ihan toimivaksi tapaukseksi. Ihan pienille en tätä suosittelisi, tehtävät vaativat melko paljon keskittymiskykyä, mutta muuten tämän kirjan kanssa viihtyminen ei varmasti ole iästä kiinni. Itse en satu omaamaan kovinkaan kummoista rytmitajua, joten tästä oli opettajaksi minullekin.

Laadukas lastenkirja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...