Sam Taplin: Nyt soitetaan rumpuja!

Osta kirja itsellesi

Nyt soitetaan rumpuja! -teoksen idea on tehdä tutuksi sitä, miten rumpuja soitetaan musiikin tahtiin. Kirja sisältää yksitoista ääninappia, viisi rumpusetin osille omistettua, kuusi rytminappulaa. Hieman erilainen äänikirja siis.

Ensin käydään läpi itse rumpusetti, sitten muutamia helppoja kuvioita. Tämän jälkeen harjoitellaan hieman rytmissä pysymistä. Sitten päästäänkin hyppäämään musiikin tahtiin. Ensimmäinen rumpukuvio soitetaan big bandin mukana osana blueskappaletta, seuraava funk-yhtyeen kanssa ja sitä seuraava reggae-musiikin tahtiin. Sitten tiedossa on marssia ja lopuksi tuoretta pophittimusiikkia. Sillä mitä soittaa ei joka kohdassa ole niin merkitystä, tärkeintä on pysyä tahdissa.

Kirjaan tarkemmin tutustuttuani voin todeta sen ihan toimivaksi tapaukseksi. Ihan pienille en tätä suosittelisi, tehtävät vaativat melko paljon keskittymiskykyä, mutta muuten tämän kirjan kanssa viihtyminen ei varmasti ole iästä kiinni. Itse en satu omaamaan kovinkaan kummoista rytmitajua, joten tästä oli opettajaksi minullekin.

Laadukas lastenkirja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...