Miisa Rotola-Pukkila: Inspiskalenteri 3 by mmiisas

Inspiskalenteri 3

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Inspiskalenteri 3 on kalenteri, jonka teemana on ennen kaikkea lempeys. Kalenteri auttaa miettimään omaa jaksamistaan arjen kiireiden keskellä ja sen avulla oman ajan löytäminen on helpompaa.

Kohta kaksi kuukautta kalenteria täytettyäni voin todeta, että se täyttää kaikki ne kriteerit ja vielä enemmänkin, joita omalta kalenteriltani toivon. Pidän erityisesti kirjan ulkoasusta, joka tekee siitä kauniin ja helpon täyttää.

Kuukausien teemapäivät, reseptit ja kirjoitusalustat kulkevat helposti arjessa mukana ja piristävät päivää. Kirjoitustilaa on runsaasti ja koska kalenterin voi aloittaa koska tahansa, ei stressiä sen käyttämisestä tule. Sivuille on myös mahdollista jättää muistutuksia itselleen kirjan mukana tulevilla tarroilla.

Kirjoittaja Miisa Rotola-Pukkila eli mmiisas on somevaikuttaja, joka on aloittanut uransa YouTube-videoidensa kautta. Hänen luomastaan Inspiskirja-perheestä on ilmestynyt jo kolme Inspiskalenteria, Oma Inspiskirja ja viikkoplannerit.

Inspiskalenteri 3:sta hohkaa sama positiivinen energia, jota mmiisas jakaa sosiaalisen medioidensa välityksellä!

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...