Jonna Kalliomäki: JonSukat : villasukkarakkautta : parhaat mallit

JonSukat : Villasukkarakkautta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

JonSukat on hyvin omalaisensa villasukkaprototyyppi, joka lienee yhdessä Niina Laitisen sukkamallien kanssa suosituinta materiaalia somessa. Laitinen suunnittelee tunnetusti kirjoneulesukkien ohella myös palmikko-, pitsi- ja pintaneuleita, mutta Jonna Kalliomäki on keskittynyt yksinomaan kirjoneuleisiin. Hänellä on lisäksi hyvin tunnistettava tyyli: mustaa tai tummanharmaata ja valkoista on yhdistetty kirkkaisiin tehosteväreihin, mukana on runsaasti raitoja ja kirjoneulekuviot ovat pienehköjä ja siten myös nopeasti omaksuttavia. Lisäksi sukissa on käytetty melko paksuja ja helposti saatavissa olevia lankoja.

Ei siis ihme, että JonSukista on tullut niin suosittuja. Niiden kautta on monella tavalla mukava aloittaa syventyminen kirjoneuleen loputtomaan maailmaan. Sukat ovat värityksestään johtuen kovasti iloisen ja raikkaan näköisiä. Suurin osa malleista on nyt niin suosittuja polvipituisia; sukan suussa on yleisimmin käytetty valepalmikkokuviolla tehtyä resorineuletta. Kalliomäki on kätevästi ottanut huomioon erikokoiset pohkeet sukkamalleissa, mikä onkin somen sukkaryhmien mukaan ollut toivottu uudistus.

Erityisesti on vielä mainittava Kalliomäen ohjeiden selkeys ja yksityiskohtaisuus. Uskoisin, että niistä voi todellakin melko helposti aloittaa kirjoneulojan uransa. 

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...