Raisa Lardot: Jotain häikkää

Osta kirja itsellesi

Jotain häikkää on pieni kirjanen, joka on täynnä pienen pieniä tarinoita. Niin pieniä, että osa on tuskin sivun mittaisia, pieniä ajatuksia. Pikkutarinoissa on huumoria ja kyynisyyttä. Niissä törkätään ihmisten ennakkoluuloja ja asenteita, pelkoja ja pikkusieluisuutta.

Vaikka kirja onkin pikkuinen, niin siinä on peräti 63 pikkujuttua. Kertojana voi olla mies tai nainen, vanha tai nuori. Jotain häikkää on kuin salaatti, on eri värejä, eri makuja ja pehmeetä ja kovaa. Kokonaisuutena ihan kivan ravitseva.

Raisa Lardot osaa taidon kiteyttää asiat lyhyesti ja ytimekkäästi. Tätä kirjaa suosittelen povitaskuun tai laukkuun. Sopivan tilaisuuden tullen voi aina pari tarinaa lukaista, vaikkapa jonotus- tai odotustilanteissa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...