Outi Pakkanen: Julma kuu

Osta kirja itsellesi

Julma kuu on tarina, julmuudesta.

Kirjan päähenkilö on Johanna Lind. Nainen kosmetiikkaosastolta, joka tapaa ihanan, hurmaavan miehen. Miehen, joka on mahtavasti salaperäinen ja yllätyksellinen. Johanna rakastuu niin kuollettavasti, ettei huomaa vaaran merkkejä.

Samuel Mäntynen on hurmuri, joka valloittaa Johannan kaikin tavoin. Silti hänessä on jotain perin kamalaa. Lukija sen huomaa, mutta ei Johanna, joka vaaleanpunaisin silmälasein katsoo prinssiään.

Kun Johanna alkaa panna merkille jotain, Samuel kuittaa ja luikertelee aina tilanteesta miten parhaimmaksi sopii. Taas piirileikki jatkuu.

Heitä tarkkailee Armi Heino, yksinäinen naapurin täti, joka osoittautuukin kullan arvoiseksi. Johannan ystävä Kiira on myös pelastusrengas, jota tarvitaan.

Julma kuu on upeaa kerrontaa, eikä sitä voi jättää hetkeksikään. On vaan ihan pakko lukea ja lukea, kunnes kaikki selviää ja voi huoahtaa helpotuksesta. Niin vaan Outi Pakkanen onnistuu tälläkin kertaa pitämään lukijan otteessaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...