Outi Pakkanen: Julma kuu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Julma kuu on tarina, julmuudesta.

Kirjan päähenkilö on Johanna Lind. Nainen kosmetiikkaosastolta, joka tapaa ihanan, hurmaavan miehen. Miehen, joka on mahtavasti salaperäinen ja yllätyksellinen. Johanna rakastuu niin kuollettavasti, ettei huomaa vaaran merkkejä.

Samuel Mäntynen on hurmuri, joka valloittaa Johannan kaikin tavoin. Silti hänessä on jotain perin kamalaa. Lukija sen huomaa, mutta ei Johanna, joka vaaleanpunaisin silmälasein katsoo prinssiään.

Kun Johanna alkaa panna merkille jotain, Samuel kuittaa ja luikertelee aina tilanteesta miten parhaimmaksi sopii. Taas piirileikki jatkuu.

Heitä tarkkailee Armi Heino, yksinäinen naapurin täti, joka osoittautuukin kullan arvoiseksi. Johannan ystävä Kiira on myös pelastusrengas, jota tarvitaan.

Julma kuu on upeaa kerrontaa, eikä sitä voi jättää hetkeksikään. On vaan ihan pakko lukea ja lukea, kunnes kaikki selviää ja voi huoahtaa helpotuksesta. Niin vaan Outi Pakkanen onnistuu tälläkin kertaa pitämään lukijan otteessaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...