Sophie Kinsella: Kadonnut : Audrey

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kadonnut : Audrey on Himoshoppaaja -sarjasta tunnetuksi tulleen Sophie Kinsellan ensimmäinen nuortenromaani. Audrey on linnoittautunut kotiinsa ja pitää aina aurinkolaseja. Kyse ei ole teinioikusta, vaan seuraus koulussa tapahtuneisiin kamaluuksiin. Uusi koulu odottaa, mutta sitä ennen pitää harjoitella kanssakäymistä ihmisten kanssa, käydä ulkona ja katsoa jotakuta silmiin. Audreylle tämä on melkein mahdoton tehtävä, mutta hän löytää kanavan ulkomaailmaan kameran linssin kautta. Hiljaa hyvä tulee ja vähitellen Audrey saa taas huomata, että elämässä on myös ihania asioita.

Kadonnut: Audrey on nuortenkirja, jota on miellyttävä lukea. Tärkeät asiat otetaan vakavasti, mutta silti kirja on hauska, lämminhenkinen ja vallattoman ihana. Valitettavasti koulukiusaamiselta suljetaan joskus silmät ja korvat, joten suosittelen kirjaa lämpimästi myös opettajille ja vanhemmille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...