Chevy Stevens: Kadonnut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Annie O’Sullivan istahtaa psykiatrin vastaanotolle ja aloittaa tarinansa. Tarinansa siitä kuinka hänet siepattiin, pidettiin vankina ja mitä hänen piti tehdä päästäkseen vapaaksi. Mutta tarina eikä painajaiset lopu vielä siihen.

Kadonnut kertoo monen pahimmasta painajaisesta ja on ahdistavan totuudenmukainen. Kirjaa lukiessa ajattelee, että näin voisi käydä kenelle tahansa ja niin on myös käynytkin. Kirjan puolivälissä tarina saa oman sävynsä, mikä tiivistää jännitystä, muttei aiheuta enää painajaisia.

Kadonnut alkaa heti kiertelemättä tai kaartelematta ja siksi se olikin melko nopeasti luettu. Sieppaukset ovat yleistynyt aihe, mutta esikoiskirjailija Chevy Stevens on saanut rakennettua tarinansa hyvin ja hyytävästi. Joihinkin kliseisiin kirjassa kompastutaan, mutta tarina on koukuttava alusta loppuun. Loppua kohden tosin tuntuu, että lukee kahta eri kirjaa. Alku on karmivaa kauhua ja loppu poliisijännäriä.

Kadonnutta ei todellakaan ollut mukava lukea, mutta en voi silti olla suosittelematta, tosin kylmästi enkä lämpimästi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...