Janet Evanovich: Kahdeksan kaunista

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Palkkionmetsästäjä Stephanie Plumista kertovan sarjan kahdeksannessa osassa Stephanie joutuu naapuriapuna etsiskelemään kadonnutta äitiä ja tytärtä. Tämä ei kuitenkaan tunnu miellyttävän kaikkia, sillä muun muassa kauhistuttava ja mafiayhteyksistään tunnettu Eddie Abruzzi vihjailee selväsanaisesti, että Stephanien kannattaisi oman etunsa vuoksi luopua tapauksesta. Pian alkaakin vaikuttaa siltä, ettei äidin ja tyttären katoamistapaus johdu ainoastaan avioeron aiheuttamista kiistoista, vaan taustalla on jotakin paljon suurempaa. Tähän voisi vihjata muun muassa se, että Stephanie saa jänikseksi pukeutuneen vainoajan ja erittäin epämiellyttäviä lahjoja, hänen autonsa räjähtelevät jälleen ja eräänä päivänä hän löytää sohvaltaan istumasta kahtiasahatun miehen.

Työasioiden ohella huolta tuottavat ihmissuhteet, sillä suhde Morellin kanssa on määrittelemättömällä tauolla, eikä Rangerkaan ole vielä lunastanut intiimiä palkkiotaan. Molempien miesten apua tarvitaan kuitenkin Stephanien hengissäpitämisessä, sillä Abruzzin käymän sotapelin tavoitteena on saada Stephanie hengiltä. Aiempaa synkemmälle tasolle kirjan viekin se, että toinen miehistä turvautuu lopulta äärimmäisiin toimenpiteisiin Stephanien pelastamiseksi.

Kahdeksan kaunista on jälleen taattua Evanovichiä, sillä jännitystä ja rakkauselämän kiemuroita riittää. Kyseinen sarja on minulle ehdotonta pääntyhjennuslukemista, sillä vaikka jännitys on välillä varsin hyytävääkin, saa kirjoja lukiessa aina myös nauraa. Tällä kertaa kirjan pohjavire oli mielestäni aiempia osia vakavampi, ja jään mielenkiinnolla odottamaan miten Stephanien ja kumppaneiden tarina seuraavassa osassa jatkuu.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...