Janet Evanovich: Kymmenen oksalla

Osta kirja itsellesi

Uuden Stephanie Plum -tarinan ilmestyminen on aina iloinen tapahtuma, sen verran addiktoitunut olen Stephanien seikkailuihin. Sarjan kymmenennessä osassa Kymmenen oksalla Stephanie onnistuu suututtamaan väkivaltaisen jengin ja saa peräänsä palkkamurhaajan. Kun mukaan lasketaan normaalit autojen räjähtämiset, hankalat kiinniotettavat, omituiset sukulaiset, yllättävä laihdutuskuuri ja ikuinen tasapainoilu kahden miehen loukussa, on takuuvarmasti hulvaton tarina valmis. Tällä kertaa Stephanie saa jopa hieman raotettua Rangerin salaperäisyyden verhoa, joten hieman paljastuksiakin on luvassa.

Kenties olin kirjaa lukiessani tavallista enemmän Stephanien toilailujen tarpeessa, tai sitten kirja oli jopa aiempia osia hauskempi, sillä ratkesin lukiessani muutaman kerran lähes hysteeriseen nauruun. Suosittelenkin Evanovichin kirjoja kaikille mustasta huumorista ja naisenergiasta pitäville, joita ei haittaa että sankaritar käyttäytyy välillä omastakin mielestään sekopäisesti ja vetää magneetin tavoin ongelmia puoleensa.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...