Jenna Kunnas ja Noora Kunnas: Kaheli sakki ja mysteeri majatalossa

Osta kirja itsellesi

Perätuulen majatalosta on kadonnut kattila ja reikäkauha. Vappumunkkien valmistus on vaarassa. Onneksi majatalon asukkaat ovat perehtyneitä salapoliisiromaanien maailmaan ja Heikki ottaa oitis Hercule Poirot’n, Sherlock Holmesin ja komisario Palmun roolin.

Vallan mystiseksi tilanne käy, kun majatalon ulkopuolelle huonemaailmaan ilmestyy vappuaamuna ruumis. Iso ruumis makoilee maassa ja kuorsaa hirveällä tavalla teekkarilakki päässä. Kuka on syyllinen ja mitä on tapahtunut?

Kaheli sakki on siis taas vauhdissa. Luvassa on taas pieruhuumoria, kyseenalaista runoutta ja kohellusta. Kirja on ihan ok, pieruhuumori viihdyttää kohderyhmää varmasti, mutta ihan hitusen tylsältä tämä näin aikuisesta tuntui – verrattuna vaikkapa paljon hauskempiin Ella ja kaverit -kirjoihin, joissa juonet ovat vauhdikkaampia ja huumori hupaisampaa.

Eiköhän tämä kuitenkin mene vallan mukavasti kohderyhmälleen eli noin kakkos-kolmosluokkalaisille lukemaan oppineille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...