Jenna Kunnas ja Noora Kunnas: Kaheli sakki ja mysteeri majatalossa

Kaheli sakki ja mysteeri majatalossa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Perätuulen majatalosta on kadonnut kattila ja reikäkauha. Vappumunkkien valmistus on vaarassa. Onneksi majatalon asukkaat ovat perehtyneitä salapoliisiromaanien maailmaan ja Heikki ottaa oitis Hercule Poirot’n, Sherlock Holmesin ja komisario Palmun roolin.

Vallan mystiseksi tilanne käy, kun majatalon ulkopuolelle huonemaailmaan ilmestyy vappuaamuna ruumis. Iso ruumis makoilee maassa ja kuorsaa hirveällä tavalla teekkarilakki päässä. Kuka on syyllinen ja mitä on tapahtunut?

Kaheli sakki on siis taas vauhdissa. Luvassa on taas pieruhuumoria, kyseenalaista runoutta ja kohellusta. Kirja on ihan ok, pieruhuumori viihdyttää kohderyhmää varmasti, mutta ihan hitusen tylsältä tämä näin aikuisesta tuntui – verrattuna vaikkapa paljon hauskempiin Ella ja kaverit -kirjoihin, joissa juonet ovat vauhdikkaampia ja huumori hupaisampaa.

Eiköhän tämä kuitenkin mene vallan mukavasti kohderyhmälleen eli noin kakkos-kolmosluokkalaisille lukemaan oppineille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...