Miska Rantanen (toim.): Kaikki ranteet auki : Kirjallisen viestinnän tähtihetkiä osa 2

Kaikki ranteet auki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Miska Rantasen Kukkiva syyspervo ruukussa nauratti syksyllä 2013. Hauskaa on jälleen tiedossa, sillä Rantanen on jatkanut kirjoitus- ja ajatusvirheiden sekä rappukäytäväviestinnän syvimmän ytimen parissa. Kaikki ranteet auki on jatkoa Rantasen edelliselle kirjalle, ja taas naurattaa.

Kaikki ranteet auki -kirjaan on koottu kuvamateriaalia lehdistä, mainoksista, ilmoitustauluista ja naapuruston välisestä viestittelystä. Monen kuvan kohdalla saa nauraa ääneen. Marco Bjuström kertoo, mitä terveyteen tarvitaan, Pasi luottaa naapureiden avuliaisuuteen, ravintoloissa tapahtuu paljon kummallisia asioita, ja Toni Nieminen on löytänyt uuden rakkauden. Mokia sattuu kaikille amatööreistä ammattilaisiin.

Kaikki ranteet auki on hilpeä kirjanen, joka saa lukijansa hyvälle tuulelle.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...