Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto ja eläimen tarkoitus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Jos hirvi pieraisee metsässä, kirveleekö haju sen silmiä”, saattaisi olla ajatus, jollaisen löytää Kamala luonto -sarjakuvasta. Kamalan luonto ja eläimen tarkoitus esittelee joukon metsäneläimiä, jotka eivät ajatuksiaan kaunistele. Eikä niiden ajatusten taso huimaa tosiaankaan korkeudella.

Kamala luonto kuitenkin toimii, sillä se yhdistelee tilannekomediaa ilmeikkäästi piirrettyihin hahmoihin. Itse en yleensä tämän sorttisesta huumorista välitä, mutta jokin kakatessa viheltelevässä ketussa naurattaa minua. Eniten ruutuaikaa saavat ilves ja kärppä, jotka ovat kaverukset. Näitä yhdistää pieruhuumori ja petoeläinluonne.

Kamalaa luontoa on tullut albumeina aiemmin muiden muassa Arktiselta banaanilta. Aika näyttää julkaiseeko Otava jatkossa sarjaa lisää. Joku voi pitää Kamalaa luontoa sopimattomana lapsille. Ehkä niin, mutta sitä voi suositella ainakin vanhemmalle lukijalle, joka ei kuitenkaan ole kypsynyt tylsäksi aikuiseksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...