Marja Lappalainen ja Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto : Majavan oma kirja

Majavan oma kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jarkko Vehniäisen ja Marja Lappalaisen Kamala luonto -sarjakuvaa julkaistaan tasaisesti muutamassakin formaatissa. Yleisten kokoelmien rinnalle on tullut tietyn hahmon ympärille rakennettuja kokoelmia.

Majavan oma kirja tuo huomion keskipisteen metsän suurimpaan introverttiin Majavaan. Majavasta tulee minulle mieleen tietty suomalaisen miehen karikatyyri, joka ei uskalla avata suutaan, ja kokee kahden metrin päähän istuvankin uhaksi omalle tilalleen. Ehkä se tekee Majavasta helposti samaistuttavan hahmon.

Introvertista elämäntyylistä on helppo löytää hauskoja aiheita. Majavalle täysillä eläminen tarkoittaa pesänsä päällä istumista ja täydellinen parisuhde hiljaa vierekkäin istumista. Onnellinen Majava ei ole, mutta samalla hänellä ei myöskään ole rohkeutta muuttaa itseään. Parhaimmillaan Majava on kun hänet laitetaan kaistapäisen Ketun kanssa yhteen. Hahmot täydentävät hyvin toisiaan.

Kamala luonto on sarjakuvana hyvä aamun piriste. Pari strippiä kerrallaan tuntuu kuin piristysruiskeelta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...