Philip Ardagh ja Ben Mantle: Kanijengi tonttuilee

Kanijengi tonttuilee

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kanijengi tonttuilee on Philip Ardaghin Kanijengi-sarjan kolmas osa. Aikaisemmat osat ovat Kanijengi veneilee ja Kanijengi kaahaa. Aikaisemmin Tammi on julkaissut Ardaghilta myös sarjakuvamuodossa olevia tietopaketteja esimerkiksi ötököistä ja avaruudesta.

Kanijengi tonttuilee lähtee käyntiin, kun Joulupukin tontut syövät karkkiöverit. Jos kukaan ei auta Joulupukkia, joululahjat uhkaavat jäädä jakamatta. Onneksi paikalle saapuu kanijengi, joka ottaa vastuulleen joulupukin auttamisen. Kanijengi rymyää hirveällä tohinalla: heidän avullaan jokainen kyllä saa lahjansa.

Kirja on riimitelty hyvin. Usein käännetyt riimitellyt kirjat kärsivät siitä, ettei lähdemateriaali käänny kauhean sulavasti suomeksi, mutta tässä kääntäjä Raija Rintamäki on onnistunut hatunnoston arvoisesti.

Ben Mantlen kuvittamat kuvat ovat kuin räjähdyksiä. Joka puolella kuvaa tapahtuu kaikenlaista ja varsinkin kanit ovat jatkuvasti liikkeessä. Riimittelyn takia tekstiä on vähän, joten yksityiskohtaisesti kuvitetut kuvat tasapainottavat kirjaa hyvin.

Kanijengi tonttuilee on hauska lasten kuvakirja. Se toimii erityisesti nyt joulunodotusaikaan hyvin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 244 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...