Haden Christen: Karmivan suloiset amigurumit

Osta kirja itsellesi

Kaksi muoti-ilmiötä suloisen hauskasti yhdistettynä: kaiken maailman fantasiahahmot ja käsityöt eli tässä tapauksessa virkkaus. Karmivan suloiset amigurumit kirjassa on parisenkymmentä virkattavaa minihirviötä mm. vampyyreja, zombeja ja jopa pikkupiru. Söpöys on valttia ja kirjaa selaillessa tulee himo kokeilla edes yhtä hahmoa työpöydän piristeeksi tai vaikka laukkukoristeeksi.

Hahmojen vaatimustaso on jaettu kolmeen osaan, aloittelijaan, keskitasoon ja vaativaan. Hahmot eivät ole aivan pienimmille käsille suunniteltuja, kun taas kokenut virkkaaja tekee itselleen kiinnostavimmat hahmot hetkessä. Kirjasta saa kuitenkin hyvä vinkkejä omien olioiden suunnitteluun ja koska aloitus on kaikissa sama, yhden tehtyä on helppo siirtyä seuraavaan ja pikkuhiljaa vaativampaan. Kirja on näppäränkokoinen jopa mukana kuljetettavaksi, koukku voi heilua vaikka työmatkalla.

Hahmot ovat hauskoja ja sopivan erikoisia saamaan mielenkiinnon heräämään, penkomaan lankavarastoja ja saamaan antivirkkaajankin harkitsemaan koukkuun tarttumista.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...